Werknemersverloop verlagen & brand-merchandise store voor community vorming

De uitdaging

In de constant veranderende wereld van studentenwerk is een hoog verloop een gegeven. Gebrek aan uniforme werving, selectie en onboarding bij de decentrale vestigingen was de aanleiding om te kijken naar wat de mogelijkheden zijn van een app die landelijk kan worden ingezet.

De oplossing

Inzicht in de belangrijke touchpoints in de pre-, on en offboardingfases geeft het management waardevolle statistieken. Continue evaluaties leiden tot betere resultaten en meer retentie. Uniforme managementinformatie voor franchiseondernemers en teammanagers maakt sturing op de vestigingen effectiever. Communityvorming wordt sterk vergroot door inzet van brand-merchandise, te verdienen middels credits in de Pace online webshop.

Onboarding software

Resultaten

35%

Retentiewinst in de eerste cruciale 10 dagen.

30%

Hogere aanwezigheid op selectiedagen.

20%

Tijdwinst in hoe snel medewerkers renderend zijn.

Met Pace Onboarding hebben we de ‘solliciklantenreizen’ in kaart gebracht en een digitaal inwerktraject geïmplementeerd binnen onze decentrale franchisevestigingen. Hierdoor hebben we veel ‘quick wins’ gegenereerd op het rendement van onze recruitmentactiviteiten. Ook hebben we grip gekregen op de te nemen successtappen die elke fondsenwerver moet nemen om het beste uit zichzelf te halen.

Software voor People Marketing
Christophoor van Ginneken Franchiseondernemer, People Marketing

Demo aanvragen

Kijk nu hoe Pace Lab jou kan helpen je medewerker-engagement te verbeteren.
Zet grote stappen in het nieuwe tijdperk van HR en ontvang een gratis demo van ons platform!

Demo aanvragen